kamelnews
یکشنبه 7 آبان 1396 :: نویسنده : نویسنده Ž       


خواص شگفت انگیز انار

در حال حاضر, سرطان به عنوان یکی از مرگبارترین بیماری ها در جهان شناخته می شود این در شرایطی است که بهترین دارو برای درمان این بیماری همچنان به طور دقیق شناسایی نشده است از این رو, پژوهش های بسیاری تمام تلاش خود را بر یافتن راه حلی پزشکی برای این شرایط معطوف کرده اند چه به منظور پیشگیری از ابتلا به سرطان و یا حتی درمان بیماران مبتلا به این بیماری, امید بسیاری وجود دارد که دیر یا زود سرطان قابل درمان یا قابل پیشگیری باشد در ادامه بیشتر بخوانید


انار یکی از میوه هایی است که پژوهش های بسیاری در زمینه فواید ضد سرطانی آن انجام شده است. به نظر می رسد این میوه می تواند به پیشگیری از علائم سرطان کمک کند. از این رو، دانشمندان در پی یافتن بهترین روش برای بهره مندی از فواید این میوه به عنوان یک ابزار ضد سرطان هستند.


انار میوه ای شگفت انگیز است که یک عدد از آن می تواند تا 1,400 دانه را نیز در خود جای دهد. هند و ایران دو کشور مطرح در زمینه صادرات انار هستند.


ارزش تغذیه ای انار


در فهرست زیر ارزش تغذیه ای انار در هر 87 گرم ارائه شده است:


کالری: 72 کالری


چربی کل: 1 گرم


چربی اشباع: 0.1 گرم


کلسترول: 0 میلی گرم


سدیم: 3 میلی گرم


پتاسیم: 205 میلی گرم


کربوهیدارت: 16 گرم


فیبر غذایی: 3.5 گرم


قند: 12 گرم


پروتئین: 1.5 گرم


کلسیم: 9 گرم


آهن: 1.5 گرم


منیزیم: 2.4 گرم


ویتامین B6: 4.3 گرم


ویتامین C: 13 گرم


انار و سرطان


انار ویژگی های ضد سرطانی ارائه می کند. چند دلیل برای این موضوع وجود دارند.


انار حاوی پلی فنول ها است. از این رو، انار یک منبع آنتی اکسیدانی خوب در نظر گرفته می شود. آنتی اکسیدان ها در زمینه مبارزه با رادیکال های آزاد که موجب آسیب سلولی می شوند، موثر عمل می کنند. رادیکال های آزاد یکی از دلایل شکل گیری سلول های سرطانی هستند. از این رو، نابودی رادیکال های آزاد در بدن به معنای پیشگیری از رشد سلول های سرطانی است.


انار سرشار از ویتامین C است و از این رو به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ و نگهداری از آن کمک می کند. اگر سیستم ایمنی عملکرد درستی داشته باشد، سلول های سرطانی توانایی رشد در بدن را نخواهند داشت. در نتیجه، انار گزینه خوبی برای پیشگیری از سرطان است.


برخی مطالعات نشان داده اند که انار حاوی الاجیتانین ها است، که می توانند رشد سلول های سرطانی را کند کنند و از توزیع سلول های سرطانی در بدن جلوگیری می کنند. ویژگی های ضد سرطانی انار می تواند مرگ سلول سرطانی را از طریق مسدود کردن مسیر دریافت مواد مغذی توسط آنها برنامه ریزی کند.


انار حاوی تانن و آنتوسیانین ها است، که به عنوان عواملی ضد تومور شناخته شده اند. انار تکثیر سلولی را کاهش می دهد و به بازتولید سلول های خوب کمک می کند. از این رو، تکثیر سلول های سرطانی در بدن انسان می تواند محدود شود و سلول های سالم جایگزین آنها شوند.


دیگر فواید سلامت مصرف انار


جدا از ویژگی های ضد سرطانی، انار فواید سلامت دیگری را نیز ارائه می کند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود:


تقویت سیستم ایمنی


ویتامین C موجود در انار به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک می کند و از ابتلا به بیماری ها پیشگیری می کند.


ضد پیری


انار به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. از این رو، مصرف این میوه فواید ضد پیری ارائه می کند. انار به کاهش چین و چروک های پوست کمک می کند و در نتیجه نشانه های افزایش سن و پیری را محدود می کند.


ضد افسردگی


روغن اساسی انار می تواند احساس خوشایندی را در انسان شکل دهد و همچنین موجب آرامش ذهن شود. در نتیجه، این ماده به عنوان یک عامل ضد افسردگی کار می کند. روغن اساسی انار به رهایی از استرس و شکل گیری احساس آرامش در فرد کمک می کند.


حفظ سلامت پوست


برخی پژوهش ها نشان داده اند که انار برای پوست انسان نیز خوب است. مصرف این میوه به بازسازی پوست آسیب دیده کمک می کند. از این رو، انار برای درمان درماتیت ها و تسکین آکنه مناسب است.


حفظ سلامت مو


ویتامین های موجود در انار به تقویت موی سر کمک می کنند و همچنین مصرف این میوه می تواند به درخشش مو کمک کند.


پیشگیری از بیماری قلبی عروقی


انار می تواند به پیشگیری از تشکیل پلاک در دیواره رگ های خونی کمک کند. از این رو، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کاهش می یابد و احتمال مواجهه با مواردی مانند سکته مغزی یا حمله قلبی کمتر می شود.


پیشگیری از دیابت


انار به کاهش قند خون کمک می کند. در نتیجه، این میوه می تواند درمانی طبیعی برای بیماران مبتلا به دیابت باشد.


کاهش فشار خون


برخی مطالعات نشان داده اند که انار به کاهش فشار خون سیستولیک کمک می کند. این کار با جلوگیری از فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین انجام می شود. در نتیجه، مصرف انار به کاهش فشار خون کمک می کند.


حفظ سطوح کلسترول


اسید پونیسیک موجود در انار به عنوان یک کاهنده کلسترول بد خون (LDL) و تری گلیسیرید عمل می کند. افزون بر این، این ماده تولید کلسترول خوب (HDL) را تحریک می کند.


کاهش وزن


برخی افراد انار را به واسطه فواید آن در زمینه کاهش وزن مصرف می کنند. انار به تسریع آهنگ سوخت و ساز و چربی سوزی در بدن کمک می کند.


بهبود دستگاه گوارش


ویتامین B موجود در انار به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند. بر همین اساس، مصرف این میوه کارایی دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.


تسکین اسهال


انار می تواند به عنوان یک عامل ضد باکتری عمل کند. بر همین اساس، این میوه می تواند به درمان اسهال کمک کند. افزون بر این، انار درد شکمی را به واسطه توانایی در تحریک اعصاب کاهنده درد تسکین می دهد.


عوارض جانبی مصرف انار


برای بیشتر افراد مصرف انار بی خطر است. اما برای برخی مصرف این میوه می تواند موجب شکل گیری عوارض جانبی شود.


افرادی که دارای سابقه آلرژی هستند باید در زمینه مصرف انار محتاط باشند. مصرف این میوه می تواند موجب شکل گیری واکنشی آلرژیک، مانند خارش، تورم و آسم شود.


استفاده از ریشه انار به واسطه محتوای سمی آن بی خطر نیست. در نتیجه، باید از این کار پرهیز کرد.


زنان باردار و آنهایی که به فرزند خود شیر می دهند باید پیش از مصرف انار با پزشک خود مشورت کنند. شواهدی در این زمینه که مصرف انار برای این افراد بی خطر یا خطرناک است، وجود ندارند و پژوهش ها تنها به این نکته اشاره داشته اند که آب انار برای مصرف توسط زنان باردار بی خطر است.


از آنجایی که انار توانایی کاهش فشار خون را دارد باید از مصرف بیش از اندازه آن، به ویژه توسط افرادی که فشار خون پایین دارند، پرهیز کرد. این کار می تواند موجب سرگیجه و حالت تهوع شود، زیرا فشار خون به ناگاه افت می کند.


مصرف انار ممکن است با برخی داروها تداخل ایجاد کند. از این رو، پیش از مصرف توصیه می شود با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.



لینک منبع

مطلب خواص شگفت انگیز انار در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :خواص شگفت انگیز انار
http://mofidestan.ir/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%b4%da%af%d9%81%d8%aa-%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c%d8%b2-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
دوشنبه 1 آبان 1396 :: نویسنده : نویسنده Ž       


برای بهره‌مندی از خواص آن توصیه
می‌شود روزانه 25 گرم از این پروتئین‌ها در برنامه غذایی گنجانده شود. سویا
را می‌توان در ترکیب بسیاری از غذاها، جایگزین گوشت چرخ شده که حاوی چربی
است کرد. مزیت دیگر سویا این است که مقدار کمی کالری دارد، اما سرشار از
کلسیم است و می‌تواند غذایی عالی برای افراد گیاه‌خوار باشد.

خوراکی‌های تنظیم‌ کننده کلسترول

حبوبات

حبوبات، دیگر خوراکی‌هایی هستند که در تنظیم کلسترول خون مفیدند. تحقیقی که در سال 2011 بر روی 268 فرد صورت گرفت نشان می‌دهد که مصرف منظم حبوبات، حداقل 3 بار در هفته، می‌تواند باعث کاهش 8/11 میلی‌گرم کلسترول کلی و 8 میلی‌گرم کلسترول بد خون در این افراد شود.

گرچه امروزه حبوبات جایگاه کمتری در برنامه غذایی مردم نسبت به گذشته دارد، اما می‌توان آن‌ها را به‌راحتی در انواع سوپ‌ها، آش‌ها، سالاد و پوره استفاده کرد. بااین‌حال، توصیه می‌شود مصرف حبوبات به‌تدریج افزایش یابد، تا از مشکلات گوارشی پیشگیری شود. خیس کردن حبوبات قبل از پخت نیز روش بسیار مناسبی برای کاهش نفخ و دیگر ناراحتی‌های گوارشی است.

ماهی

ماهی و به‌خصوص ماهی‌های چرب مانند ماکرو، ساردین و آزاد، به خاطر مقدار بالای اسیدهای چرب غیر اشباع و امگا-3 در موارد افزایش کلسترول بسیار مفید هستند. امگا-3 به دلیل کاهش سطح تری‌گلیسرید خون که جزو خانواده چربی‌هاست، معروفیت دارد. همچنین مصرف 2 تا 3 بار ماهی در هفته که یک سهم آن ماهی چرب باشد، در تنظیم کلسترول خون موثر است.

غلات سبوس‌دار

غلات سبوس‌دار نسبت به غلات تصفیه شده مقدار بیشتری فیبر دارد که می‌تواند به مقابله با کلسترول بد خون و خطر بیماری‌های قلبی عروقی بپردازد. بر اساس تحقیقی که در سال 2012 انجام شد، افرادی که حداقل 3 سهم غلات سبوس‌دار در روز مصرف می‌کنند، مقدار کلسترول کلی و بد خون آن‌ها پایین‌تر است. بهتر است به‌تدریج این غلات در برنامه غذایی و جایگزین غلات تصفیه شده شود. سبوس جو دوسر، به‌ویژه برای مقابله با کلسترول، مفید بوده و می‌توان آن را به شکل پودر در ترکیب غذاهای شور و شیرین استفاده کرد. البته نباید به یک‌باره افراط به خرج داد، زیرا ممکن است ناراحتی‌های احتمالی گوارشی پیش بیاید.

سیب

سیب به خاطر مقدار بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، از جمله پلی‌فنول‌ها، در کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و کلسترول خون نقش دارد. تحقیقی که در سال 2007 بر روی 71 مرد و زن که بعضی از آن‌ها اضافه وزن داشتند نشان می‌دهد که مصرف روزانه کپسول‌های پلی‌فنول 600 میلی‌گرمی به مدت 12 ماه در کاهش قابل توجه کلسترول کلی و بد خون نقش دارد. این در حالی است که یک سیب تازه حدود 200 میلی‌گرم پلی فنول دارد و مصرف روزانه حداقل 3 سیب برای تأثیر بر کلسترول لازم است. به‌علاوه، سیب میوه کم‌کالری است و یک خوراکی برطرف کننده گرسنگی و در موارد رژیم لاغری، مناسب است.

دانه‌های روغنی

دانه‌های روغنی مانند گردو، بادام، پسته و فندق، سرشار از چربی‌های غیر اشباع هستند که جزو چربی‌های خوب محسوب می‌شوند. ترکیبات موجود در این دانه‌ها به‌طور مستقیم در کاهش کلسترول بد خون نقش دارند. گنجاندن 30 گرم از این خوراکی‌ها (20 عدد بادام، 6 عدد گردو یا 10 تا 12 عدد فندق) به‌جای چربی‌های اشباع، باعث تنظیم کلسترول خون می‌شود.

البته باید توجه داشت که مقدار چربی دیگری در کنار این دانه‌ها مصرف نشود، زیرا دانه‌های روغنی، بسیار پرکالری هستند و هر 30 گرم آن‌ها حدود 180 کیلوکالری دارد.



لینک منبع

مطلب خوراکی‌های تنظیم‌ کننده کلسترول در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :خوراکی‌های تنظیم‌ کننده کلسترول
http://mofidestan.ir/%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%da%a9%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%b8%db%8c%d9%85%e2%80%8c-%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87-%da%a9%d9%84%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%84/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده Ž
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :